Ja nga kush i merni lajmet çdo ditë!

0
655

Disa nga “mediat” që duhet të keni kujdes kur merni lajmet prej tyre, sidomos kur bëhet fjalë për islamin dhe muslimanët, se nuk do të merni gjë tjetër përpos shpifjeve dhe brrockullave.

er1 er3 er5 er7 er2 er4 er6(Facebook – Xhamitë e Tiranës)