Ja pse qajti Omar Muhtar kur i vdiq gruaja

Hoxha i shehidave Omar el Muhtar, qajti kur i vdiq gruaja…e pyetën pse po qanë?

Tha sepse çdoherë që vija nga xhihadi (lufta) në tendën ku pushoja, gruaja ime më priste te dera dhe e ngriste derën, kur i thash pse vepron kështu dhe po mundohesh çdo herë?

Më tha: “Sa të jem gjallë do ta ngriti derën që kurrë mos ta ulesh kokën, dua që të jesh mekokën lartë deri në vdekje”.

 

Artikulli paraprakRriten të hyrat nga Dogana me afër 90 milion euro
Artikulli vijuesMPJ e Turqisë reagon për sulmet ajrore të Izraelit ndaj Gazës