Dr Laurence Brown doktori i mjekësisë që u bë musliman

I diplomuar në Universitetin Kornel, magjistroi në shkollën e mjekësisë në Universitetin Brown, ndërsa në universitetin Xhorxh Washington specializoi në oftalmologji.

Laurence B. Brown është kirurg i syve, është një oficer i forcave ajrore në pension dhe drejtor medicinal, si dhe shef në qendrën mjekësore të oftalmologjisë.

Gjithashtu ai është specialist në dialogun ndërfetarë, me doktoraturë në lëminë e teologjisë dhe religjionit, si dhe autor i shumë librave që kanë të bëjnë me krahasimin e religjioneve. Veprat e tij mund të gjenden në faqen në vijim  http://www.LevelTruth.com

Shpërblimet që i ka fituar ky musliman i shquar:

-AMA Physician’s Recognition Award, 1995 – 1998 and 1999 – 2002

-Armed Forces Commendation Medal, 1995 and 1998

-International Ëho’s Who, 2009

-Lifetime Achievement Award, 2009: International Biographical Center

-Great Minds of the 21st Century, Fourth edition, 2009; American Biographical Institute

-Hall of Fame for Distinguished Accomplishments in Medicine (July 1, 2009); -American Biographical Institute

-America’s Top Ophthalmologists, 2009. Consumers’ Research Council of America.

Në vijim keni videon në anglisht dhe titra në gjuhën boshnjake ku ai vet tregon arsyet e prnaimit të Islamit:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1370&v=Vjy-epBRYLU

Artikulli paraprakErdogan: Askujt nuk i është pakësuar pasuria nga sadakaja
Artikulli vijuesKërkoi para për benzinë ndërsa Allahu ia dha Islamin