Jahjaga: Nuk më lejohet të japë dorëheqje

0
194

Ditë më parë partitë opozitare në Kosovë patën kërkuar largimin e presidentes Atifete Jahjaga.

Kjo e fundit ka thënë se asnjëherë nuk është paraparë dorëheqja e presidentit të vendit.
“Mua nuk më lejohet të jap dorëheqje, sepse kjo do të nënkuptonte procedurë tjetër të zgjedhjeve dhe ushtrues detyre të presidentit të vendit”, ka thënë presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, në një intervistë dhënë për evropaelirë./Indeksonline/kohaislame