Ju media nga Kosova që flisni keq kundër refugjatëve Sirian – A ju kujtohet kjo VIDEO ?!

0
1973

Fatkeqësisht mediat e Prishtinës vazhdojnë me lajme antiislame, antiturke, antiarabe gjithmonë duke ju përkulë perendimorëve (edhe pse ata nuk duan përkulje, por duan punë dhe jo korrupcion).

Mediat Kosovare nuk e shohin Kosovën e vet e cila është e katandisur por merren me Islamin dhe Myslimanët gjithandej botës, kështu kohëve të fundit kan filluar me të madhe të flasin edhe kundër refugjatëve Sirian në Europë, por ne si portal ua rikujtojmë popullatës dhe i pyesim këta media a e harruhat krizën me refugjatë që kishte Kosova?, nëse po, atëherë ne ua rikujtojmë: Klikoni më poshtë në linkun e videos: