Jusuf Thaçi: O ju që ju gëzuat grusht-shtetit në Turqi

Jusuf Thaç ka postuar në Facebook një status për të gjithë ata “liberalista” që e përkrahën puçin kundër Erdoganit duke shkurar: ” Ju që ju gëzuat grusht-shtetit në Turqi, tani që SHBA dhe BE u deklaruan kundër kësaj, aman mos e përmendni më kurrë fjalën Demokraci, Perëndim, SHBA dhe BE!
Kurrë, sepse ju dëshmuat që nuk besoni në këto vlera e në këto shtete e institucione perëndimore.
Turp! Turp! Turp!#

Artikulli paraprakErdogani arrin në Stamboll
Artikulli vijuesMëngjesi në Turqi – situata është nën kontroll, thotë Kryeministri turk