Kaçanikasi e kthen veturën në sharrë për dru (Video)

Është makinë e markës Opel Vektra, e cila në vitin 1991 – kur edhe u prodhua – u mendua të shfrytëzohet si çdo veturë tjetër. Por, që nga 2015 u transformua dhe po shfrytëzohet për diçka tjetër.

Pronari i veturës, dikur luftëtar, tani pret dru me të. Bile, Hasan Piliqi nuk beson se prodhuesve gjermanë u ka shkuar në mendje kjo ide ndonjëherë.

Me këtë punë përveç që mban familjen e tij, ai ka punësuar edhe të tjerë.

Artikulli paraprakPse nuk do të më shohësh mirë?!
Artikulli vijuesLazarati, dy vjet pas aksionit që zhduku hashashin (Video)