Kanada: Dështon plani i masakrës

0
172

Tre të dyshuarit për paramendim të masakrës u arrestuan ndërsa i katërti raportohet se ka vrarë veten  kur policia e kishte rrethuar shtëpinë e tij.

Policia kanadeze njoftoi se parandaloi një masakër të paramenduar, që pritej të ndodh në Festivalin e “Ditës së Shën Valentinit”.

Qëllimi i tyre ishte që të skena e krimit të jetë në publik, që të mund të hapnin zjarr duke vrarë qytetar dhe pastaj veten e tyre”, tha policia

Po ashtu policia thotë që nuk kemi të bëjmë me akt terrorist, pa i parë të gjitha detajet e krimit.