Karikaturistët arabë i kundërpërgjigjen 'Charlie Hebdo' (Foto)

0
184

Karikaturistët arabë po reagojnë ndaj revistës franceze “Charlie Hebdo”, duke vënë në pikëpyetje kuptimin e lirisë së fjalës në Perëndim dhe duke sulmuar liderët e tyre hipokritë si dhe Izraelin për aplikimin e standardeve te dyfishta ndaj myslimanëve.