OWS: SHBA ka vjedhur 30 bilion $ Naftë dhe 20 bilion $ ari gjatë pushtimit të Irakut

OWS shkruan se, 30 bilion dollarë në vlerë të “Arit të Zi” (Naftës) dhe 20 bilion dollarë Ari është vjedhur gjatë pushtimit të Irakut nga SHBAtë pas 11 Shtatorit.
“Nëse ju kujtohet, Saddami nuk kishte armë të shkatërrimit në masë dhe nuk ka pasur lidhje me sulmet e 11 Shtatorit të Kullave Binjake. Pavarësisht kësaj, vendi i sunduar prej tij është plaçkitur.” shton OWS.
Pas kësaj, edhe Afganistani u pushtua, për t’i mbrojtur fushat e lulekuqeve (opiumit) dhe minierat e Lithiumit.

Artikulli paraprakÇfarë shkruante Miroljub Jevtić – Babai i Kombit Serb për Islamin e shqiptarëve?
Artikulli vijuesDashuria e veçantë e babait për të birin