Kastriot Myftaraj lëvdron BDI , shanë Lëvizjen BESA

Gazetari problematik nga Tirana Kastriot Myftaraj së fundmi ka bërë një “analizë” për çështjen politike në Maqedoni ku prap ka ofenduar Lëvizjen BESA dhe ka ngritë lartë BDI.

Përndryshe Myftaraj para 2 jave bëri një skandal ku në prokurorinë e Tiranës hodhi në gjygj Kuranin.

Myftaraj në shkrimin e tij të fundit për Ali AHmetin dhe BDI-në thotë: ‘Dhe Ali Ahmeti dhe BDI janë kulmi i arritjeve” , ndërsa për Lëvizjen BESA një sër fyerjesh dhe shpifje.

Artikulli paraprakVIDEO – Ramazani (muaj i veçuar)
Artikulli vijuesVendet ku agjërimi është më i vështirë