Katar: Në Siri nuk ka luftë civile, por luftë shfarosëse ndaj popullit

0
120

Kryeministri dhe ministri i jashtëm i Katarit, ka deklaruar në praninë e të dërguarit ndërkombëtar Ahdar Ibrahimi, se në Siri nuk ka luftë civile, por luftë shfarosëse që regjimi ka ndërmarrë kundër popullit të tij.

Bin Xhasim tha se:”Të gjithë ne e dimë se ajo që po ndodh sot në Siri, nuk është luftë civile, por një luftë ku regjimi po shfaros popullin, luftë e cila ka gëzuar miratimin e komunitetit ndërkombëtar që ditën e parë të saj.”
Këtë deklaratë, kryeministri i Katarit e bëri pasi Al-ibrahimi e cilësoi luftën si civile dhe se nuk ka asnjë plan konkret për dërgimin e forcave paqësore në Siri. /a.online/kohaislame