Këta janë 15 avokatët nga Kosova që do të mbrojnë rastet në Gjykatën Speciale

Në listën e avokatëve që është publikuar në faqen zyrtare të Gjykatës Speciale persona nga të gjtiha shtetet.

Përveç Kosovës ka avokatë nga Serbia, Britania e Madhe, Mali i Zi, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Maqedonia, Kanada, Mali i Zi dhe nga Holanda.

Pjesë e kësaj liste janë avokatë të njohur në Kosovë, por ka edhe mbrojtës që janë shtetas të Kosovës por që jetojnë jashtë. Në mesin 40 avokatëve mbrojtës 15 janë me shtetësi të Kosovës, 7 nga SHBA-të, 5 nga Britania e Madhe, 8 nga Serbia, një nga Holanda, 2 nga Kanadaja, një nga Mali i Zi dhe një nga Maqedonia.

https://www.scp-ks.org/sites/default/files/public/content/20180313list_of_counsel_table-alb.pdf

Artikulli paraprakPse vendoset ora në dorën e majtë
Artikulli vijuesBizneset kosovare shpenzuan 580 milionë euro për blerje gjeneratorësh