Kjo është jeta e Hafiz Abdul Basitit

Ishte një nga kënduesit më të mirë të Kuranit, Hafizit Abdul Basit Abdu Samad, i cili sot gëzon një respekt të madh dhe ndëgjohet me ëndje për shkak të leximit të tij të veçantë.
Një video dokumentar, që është bërë për të, duke treguar jetën dhe si ai kishte mësuar Kuranin dhe formën si recitonte është përkthyer edhe në gjuhën shqipe.
Për të ditur më shumë mbi jetën e tij dhe veprimtarinë e tij, ky është linku i videos së parë:

Artikulli paraprakBarku i trashë ndikon edhe në tru
Artikulli vijuesMeshkujt fitojnë hyri në Xhenet, po çfarë fitojmë ne?