Kjo është tavolina e së ardhmes (Video)

Një dizajn i ri i tavolinës së zyrës së shpejti do të lejojë punonjësit të punojnë në katër pozicione të ndryshueshme, të “sprapsin” bashkëpunëtorët e shkëputur dhe të marrin një sy gjumë gjatë kohës së pushimit.

Koncepti revolucionar i quajtur Altwork Station i lejon përdoruesit të punojnë, ndërsa ulen, qëndrojnë, “përqendrohen” ose “bashkëpunojnë”. Megjithëse duket sikur një karrige e dentistit, një vend i këndshëm me një gjatësi të trupit rrotullohet në pozitë e zgjedhjes suaj, ndërsa pajisjet si monitori, tastiera dhe laptop shtesë (që mbahen në vend nga magnet), të gjitha ndjekin ndryshimin në orientim./Kumti.com

Artikulli paraprakQeveria e Kosovës emëron Avni Arifin shef të negociatave me Serbinë
Artikulli vijuesPatriarku serb Irinej ka thënë se Kisha Ortodokse Serbe është unike lidhur me Kosovën