Klinaku kundër “natës së shtrigave”

Abdullahu Klinaku nga Partia e Drejtësisë në Rubikon të KTV-së duke debatuar mbi edukimin e fëmijëve ka përmendur edhe rastin e natës së shtrigave.

Ai theksoi se promovimi i kësaj nate bëhet me qëllim të biznesit dhe shitjes së këtyre produkteve dhe rrjedhimisht ai një praktikë e tillë në të ardhmen promovon edhe dhunë.

“Promovim aq i madh i asaj nate me qëllim të shitjes së produkteve. Përderisa brenda një nate fëmijës ia legjitimon një maskim të tillë, ia lejon edhe gjatë vitit dhunën”, përfundoi ai

Artikulli paraprakPas Shqipërisë, Gylen po “pushton” edhe Kosovën
Artikulli vijuesGuardiola thotë se do të largohet nëse nuk e transformon Cityn