Komandant Hoxha reagon ndaj shkrimit të Gazetës islamofobe EXPRESS e cila i del në ndihmë BDI-së

Xhezair Shaqiri (Komandant HOXHA) në një shkrim në rrjetet sociale ka reaguar ndaj shkrimit tendicioz të Gazetës islamofobe EXPRESS e cila i së fundmi i ka dalë në ndihmë BDI-së, se gjoja shërbimet Maqedonase në bashkpunim me parti që kan sfond Islamik bëjnë lojë të ndytë kundër politikanëve shqiptarë dhe BDI-së, ja shkrimi i plotë i Komandant Hoxhës:

Duhet të jesh i krisur totalisht dhe injorant pa fund që ti besosh këtij shkrimi. (shkrimit të Gayetës Express) A thua politikanëve të BDI-së ideali kombëtar ja ka imponuar që ti vret komandantët e UÇK-së dhe ti stërmbush burgjet me ish UÇK. A thua ideali kombëtar i ka frimëzuar këta të DUI-stat që të ndertojn kryq edhe kisha ortodokse nëpër vendbanimet e Shqiptarëve. A thua BDI – DUI ideali i Ismail Qemalit po i frymzon DUI që të mer aksione policore nëpër vendbanimet Shqiptare për ti tmeruar gratë shtatëzane dhe fëmijet e rininë ta frikson për ta mar rugen e gurbetit. Athua ideali i Hasan Prishtines po e frymzon Ali Kjametin, Musa Xhaferrin që të bëjn sex skandale me femrat Shqiptare.
A thua ideali kombëtar i Bajram Currit po i frymzon Musa Xhaferrin që ti raketon biznismenët Shqiptarë që për toke i ka shtrirë tuj raketuar etj.
O ju horra BDI- DUI mos mendoni që ju beson kush me këto pallavrat se Në inqizimet shumë mirë dëgjohet zëri juaj autentik në keto skandale dhe ju jeni Djalli i Shqiptarisë që keni shit veten tek shërbimet sllave e mos u mundoni të i fshehni fëlliqësirat tuaja duke sulmuar Islamin si fe sikur që e bënin dikur shefat tuaj mas masakrave ndaj boshnjakve dhe Kosovareve dhe thonin para botës se ne po luftojmë ekstremistat. I ka dekë nana kësaj intrige o të pa besë. Lus Zotin e Madh që te ju maron pafundësish për tradhetitë e shumta që na i keni bërë ne dhe këtij populli me ndihmën e sherbimeve sekrete anti shqiptare.

Artikulli paraprakPare, Pare, Pare – Islamofobi Ibrahim Kelmendi në emër të UÇK-së
Artikulli vijuesTrajtimi Biblik dhe Kuranorë në lidhje me konsiderimin e Marisë si “Nëna e zotit”