Kore fantastike nga mijëra tifozë të futbollit që i thurin lavde Profetit Muhammed ﷺ

0
209

Më 20 shkurt 2015, mijëra tifozë të Al Ittihad FC i kënduan lavde Profetit Muhamed ﷺ. Ata këndonin thurjen e famshme ‘Tala Al Badru’ Alayna ‘që mendohet se është kënduar nga shokët e Profetit pas mbërritjes së tij në Medine nga nga Meka.
Tifozët gjithashtu duke mbajtura shenja dhe veshje me ngjyra të verdha dhe të zeza formuan në mënyrë spektakolare një mesazh duke thënë se “I Dashuri ynë, i Dërguari i Allahut ‘.
Një gjest i mirë, që nuk shihet shpesh në kategoritë e tifozerisë…