Krijesa e çuditshme shfaqet e ngordhur në brigjet e Rio de Zhaniero,

0
361

Një biolog, Rafael Carvalho, tha të mërkurën se balena duket se ka qenë e vdekur për disa ditë. Një balenë e vdekur u pa në bregun e plazhit të Ipanema në Rio de Zhaniero, Brazil, me datën 15 nëntor 2017. Autoritetet po u bënin thirrje vizitorëve të plazhit që kishin shkuar në Ipanema për një festë kombëtare që të qëndrojnë larg kafshës. Megjithatë, shumë prej tyre u panë afër kufomës duke luajtur në ujërat afër saj. Balena është rreth 39 metra e gjatë dhe peshon rreth 25 ton. (Foto nga Pilar Olivares / Reuters)