Krijohet aplikacioni për gjetjen e bursave për studime

0
191
Kristofer Grej i ka fituar bursat në mënyrën e vjetër, pa aplikime për bursa. Ai ka arritur të grumbullojë 1.6 milion dollarë për të studiuar në universitetin “Dreksel”.
Kur ai kuptoi se ka aq shumë bursa sa njerëzit as që dinë për to ai ka vendosur të ndërmarrë diçka. E ka krijuar aplikacionin “Scholly”.
Grej dhe grupi i tij kanë bërë një bazë të madhe me të dhëna për bursat. Gjithçka që duhet bëni është që ta merrni aplikimin që kushton vetëm 99 cent, dhe ti vendosni të dhënat dhe kërkesën tuaj.
Aplikacioni do t’i gjejë bursat e duhura sipas informacioneve të vendosura nga studentët dhe ju ndihmon studentëve në procesin e aplikimit. Aplikimin mund ta gjeni në shumë gjuhë.