Kryetari i Graqanicës shtron iftar (FOTO)

Kryetari i Komunës së Graqanicës, Vladeta Kostiç për nderë të muajit të madhërishëm të Ramazanit ka shtruar iftarë duke mbledhur përfaqësues të komunitetit mysliman dhe ortodoks, përfaqësues të ambasadave e poashtu edhe të institucioneve vendore./gazetaTribuna/

Artikulli paraprakDiyanet Vakfı dhe Shoqata Istanbul shprndajnë ndihma dhe organizojnë iftar në Shkodër
Artikulli vijuesPanairi me birra e qofte në qendër të Durrësit gjatë Ramazani, një gafë edhe antiperëndimore!