Ku është shteti?! Shikoni çfarë fyerje ndaj Hoxhallarëve!

0
6246

Portali MONITOR ka postuar një poezi nga një “intelektual” i cili fyen në mënyrë rrugaçrore disa hoxhallarë shqiptarë, madje edhe të vdekurit konkretisht Mulla Jakup Hasipin, përndryshe Selim Hasanaj i cili tash më i konvertuar në Katolik është antarë iLDK-së vepron dhe jeton në Suedi, shkrimet e tia botohen në disa portale shqiptare, Mediat dhe organet shtetërore heshtin ndaj ekstremizmit islamofob duke u marë me extremizmin Islam, islamofobia tek shqiptarët vazhdon të ket ritje të madhe dhe askush nga shtetet tona nuk ndërmer asgjë, ne do të plasojm një poezi satirike nga një”atdhetarë” me emrin Selim Hasanaj apo tash (Bardh Nëngurra) i cili pa turp fyen hoxhallarët, po ajo më skandalozja ishte poezia me plot fyerje ndaj Hoxhës së ndjerë Jakup Asipi, , ja poezia e tij me përplot urrejtje:

 

HOXHË QENEFI Shan Flamurin e Kombit tim ti mulla qenefi që ngordhe si qen. Qudi se si ky dhe Mbrend të len. Turkoshak, gjakgabel Tu harroftë emni E të humbet fisi Hoxhë qenef Jakup Asipi.

HOXHË MUTI Syshkruem, sygjarpen helm neperke leshon nga goja flliqtane Shqipfolës antishqiptar në dukje njeri e me tru gomar Mendermethanë Shefqet Krasniqi.

MULLA HUNQI Demagog teveqel trushperlamsi perfid Tagrambledhes e mashtrues Qe sportistet i ban islamista Don Zoti e të merr hataja Mulla hunq Ahmet Kalaja.

HOXHË STËRVINA Kutërbon tmerrshëm WC publike nuk je Ofendon të Shejtat Femna Harron o i poshter Nanë, motër, grue dhe vajzë edhe vetë i ke. Syhapët e shpirt ujk Bir kurve e djalë pisi Hoxhë stërvina Irfan Salihi.

KRYEBIKU I BIK-ut Vëlla i Erdoganit Atij turku të Anadollit Demagogu me shpirt shejtani Si dem nga pamja Serbisht si BIK Ti Kryebiku islamik Efendi Naim Ternava.

Me 15.08.2016Bardh Nengurra