Kuvendi i Kosovës nesër do të mbajë seancë për buxhetin

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancën e radhës këtë të martë nga ora 10:00.Në këtë seancë do të bëhet shqyrtimi i parë i Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

Pikat e tjera të rendit të ditës për seancën e nesërme, janë:Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për projektin e konkurrueshmërisë dhe gatishmërisë për eksport ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.

Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për financim shtesë për Projektin për bujqësi dhe zhvillim rural ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.Shqyrtimi i parë i Projektligjit mbi masat doganore për mbrojtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale.

Artikulli paraprakKomisioni për Demarkacion konstaton se Kosova ka humbur territor
Artikulli vijuesPresidenti Thaçi bën thirrje deputetëve të votojnë Demarkacionin