KWG hakon tri ueb faqe serbe

0
183

Grupi “Kosova Warriors Group” njoftoi sot se ka kryer një sulm kibernetik ndaj disa ueb faqeve serbe. “Ky sulm u bë për shkak se Xhandarmëria serbe po hyn ne territorin e Kosovës pa leje dhe po provokon shqiptaret për të nxitur konflikte. Sulmi u bë ndaj dy shkollave serbe dhe kompanisë së sigurimeve ‘Osiguranje’.
Në to vendosëm flamurin shqiptar dhe emblemën e grupit tonë, si dhe një tekst kundër Serbisë”, thuhet në këtë njoftim, për të shtuar se faqet e sulmuara janë http://www.skcentar.edu.rs/, http://kizur.edu.rs/ dhe http://osiguranje.org.rs/.

Me këtë sulm paralajmërojmë qeverinë e Serbisë për t’i thënë stop provokimeve ndaj shqiptarëve, shrkuan KWG, për të shtuar se “ne nuk dëshirojmë paqe me serbët dhe asnjëherë nuk do kemi, dëshirojmë mirëkuptim ndaj njeri-tjetrit, por gjaku i dëshmorëve nuk harrohet kurrë”. Grupi “Kosova Warriors Group” njoftoi sot se ka kryer një sulm kibernetik ndaj disa ueb faqeve serbe.

“Ky sulm u bë për shkak se Xhandarmëria serbe po hyn ne territorin e Kosovës pa leje dhe po provokon shqiptaret për të nxitur konflikte. Sulmi u bë ndaj dy shkollave serbe dhe kompanisë së sigurimeve ‘Osiguranje’. Në to vendosëm flamurin shqiptar dhe emblemën e grupit tonë, si dhe një tekst kundër Serbisë”, thuhet në këtë njoftim, për të shtuar se faqet e sulmuara janë http://www.skcentar.edu.rs/, http://kizur.edu.rs/ dhe http://osiguranje.org.rs/.

Me këtë sulm paralajmërojmë qeverinë e Serbisë për t’i thënë stop provokimeve ndaj shqiptarëve, shrkuan KWG, për të shtuar se “ne nuk dëshirojmë paqe me serbët dhe asnjëherë nuk do kemi, dëshirojmë mirëkuptim ndaj njeri-tjetrit, por gjaku i dëshmorëve nuk harrohet kurrë”. /Telegrafi/