Ky është Mbreti i Belgjikës i quajtur "Leopold II" , i cili ka vrarë rreth 10 milionë afrikanë në Kongo.

Ky është Mbreti i Belgjikës i quajtur “Leopold II” , i cili ka vrarë rreth 10 milionë afrikanë në Kongo.

Kjo Evropa po del ta ketë një civilizim të hatashëm të lashtë, sa që të jetë imune të akuzojë të tjerët për terrorizma.

Artikulli paraprakAnëtari i akademisë së Nobelit për Bob Dylan-in: i pasjellshëm dhe arrogant
Artikulli vijuesMajlinda Kelmendi "Lexoj Kuran çdo natë"