Majlinda Kelmendi "Lexoj Kuran çdo natë"

0
981

Majlinda Kelmendi “Lexoj Kuran çdo natë”

Sportisja më e mirë shqiptare e të gjitha kohrave Majlinda Kelmendi, ka thënë ne emisionin “Oxygen” që ajo sikurse gjyshja e saj është një besimtare e devotshme e besimit Islam.

“Gjyshja ime është një besimtare sikurse une, edhe ajo çdo natë lexon kuran, dhe është lutur shumë për mua” tha kampionja aktuale Olimpike botërore Majlinda Kelmendi.