Ky Serbi midis Kosove ju kërcnon me pushka e ju ende flisni për "Islam Radikal"?!

Zv.kryeministri i Kosovës, pra zëvendësi i Isa Mustafës, kërcënon haptazi publikisht që serbët mund t’i kapin pushkët.  Ky skandal kuptohet se do të kalon në heshtje dhe nuk do ti dëgjojmë mediat kosovare duke filluar nga RTK-ja e deri tek portaluqi express që të bëjnë zhurmë në lidhje me këtë kërcënim, ata media janë të zënë me “islamin radikal” flasin për luftën në Siri, flasin për sulmet në Paris, friksojnë popullin me “Islam Radikal” por kurrë nuk i sheh tek flasin për radikalizmin Serb që haptaz kërcnon popullin shqiptarë në Kosovë.

Madje u burgosën hoxhallarë që kurrë një fjalë të keqe nuk e thanë për Kosovën por deklaratat e këtij serbi kalojn në heshtje!

 

Artikulli paraprak(video) – Prishtinë: Një plak komunist duke rrahur një lyps
Artikulli vijuesHoxhë Shefqet Krasniqit i këndohet këngë