Hoxhë Shefqet Krasniqit i këndohet këngë

Hoxha i njohur përsëri protagonist. Kësaj radhe dikush ka vendosur ti kushtojë një këngë. Një vajzë që i këndon me një çifteli hoxhës, duke i kujtuar atij kontributin në luftë së bashku me Agim Ramadanin.

‘Shefqet Krasniqi, nder i kombit tonë, të don shqiptaria tie gjithmonë’ janë disa nga vargjet që kjo vajzë e panjohur i thurr hoxhës Shefqet.
Kjo është video e këngës, e publikuar nga një faqe e disa islamofobave shqiptarë:

https://www.facebook.com/254091314799554/videos/444882339053783/

Artikulli paraprakKy Serbi midis Kosove ju kërcnon me pushka e ju ende flisni për "Islam Radikal"?!
Artikulli vijuesVIDEO – Koalicioni i tyre dhe përçarja jonë