Lajm i mirë: Katedra e Gjuhës Shqipe në Universitetin e Ankarasë dhe Stambollit

Katedra e Gjuhës Shqipe në Universitetin e Ankarasë dhe Stambollit!
Ministria e Arsimit dhe Sporteve të Shqipërise dhe Këshilli i Arsimit të Larte të Turqisë YOK, firmosen një marrëveshje të mirë e cila do të zhvilloje më tej marrëdhëniet në fushën e Arsimit midis dy vendeve tona! Njohja e diplomave dhe titujve shkencore, çelja e katedrave të gjuhës Shqipe në Universitetet Turke, shkëmbime të profesoratit dhe përvojës në fushën e akreditimit të universiteteve janë disa nga pikat e rëndësishme të marrëveshjes!

Artikulli paraprakOlivera Milosavljević: Shqiptarët janë autoktonë, mjaft me gënjeshtra!
Artikulli vijuesBesa Ismaili shpallet "Ambasadore e paqes"