Lamtumirë çelësa dhe fjalëkalime

0
1497

E ardhmja pritet të eleminojë çdo lloj bezdie si çelësat që mezi i gjejmë apo fjalëkalimet e kompjuterave të cilët gjithmonë harrohen.

Një grua nga Australia u ka devijuar këtyre problemeve duke instaluar një mikroçip i cili eliminon çelësat dhe fjalëkalimet pasi më anë të tij verifikimi bëhet shumë më i lehtë.

Gruaja nga Syndey, Shanti Korpooral ka transplantuar dy mikroçipë në duart e saj, të cilët ajo i përdorë tani sikur ka fuqi super njerëzore, raporton Adelaide Advertiser shkruan Daily Mail.

Ajo ka deklaruar që ska pse të përdorë më kuletën apo kartat e saj të kreditit pasi shumë shpejt më anë të mikroçipit sdo jenë më të nevojshëm.

(AE)