LDK: Gjendja e rëndë në universitetet e Kosovës

0
148

Lidhja Demokratike e Kosovës konstaton se qeveria e udhëhequr nga PDK-ja, në mungesë politikash të duhura për fushën e arsimit në të gjitha nivelet, ka vite që po e dëmton sistemin më të rëndësishëm për zhvillimin e një shoqërie dhe të një vendi, transmeton rtk.
Nëpërmes një komunikatë për media LDK thotë se gjendja shumë e rëndë është në universitetet e Kosovës.kohaislame