Lirohet nga burgu drejtori i Fondacionit 'Haremejn'

0
240

Lirohet nga burgu në Rijad Shejh Akil el-Akil, themelues dhe drejtor i Fondacionit Haremejn, pasi që Këshilli i Sigurimit e largoi nga lista e njerëzve që kanë ndihmuar terrorizmin dhe pasi që gjykata e shpalli të pafajshëm në vitin e kaluar dhe më pas këtë gjykim e vërtetoi edhe gjyqi i apelit.

 

Ky Fondacion, gjatë kohë përmendet si një bashkëpunotore e terrorizmit në mediat shqiptare, për shkak të ndihmave të shumëtave që ka dhënë për shqiptarët dhe Kosovën në veçanti.