Luftimi i kancerit në mënyrën e duhur, do të sigurojë fitoren mbi të

Work in the laboratory with a high degree of protection

Kanceri mund të luftohet dhe të fitohet nëse sulmohet në mënyrën e duhur. Luftimi i kancerit do të thotë eliminimi i qelizave ekzistuese të kancerit dhe shkaqeve të cilat kanë mundësuar kancer.

Ta themi thjesht, kanceri është një përgjigje qelizore mbrojtëse, ku qelizat kthehen në një formë më primitive të ekzistencës dhe pastaj shndërrohen në qeliza të kancerit, të cilat shtohen dhe refuzojnë të zhduken. Ekspozimi i shpeshtë ndaj toksinave dhe lëndëve kimike shkakton qelizat kanceroze.

Shumë studime kanë treguar se modifikimi i jetesës zvogëlon rrezikun e kancerit me 68%, kjo konsiderohet një përqindje befasuese dhe shpresëdhënse.

Krijimi i një baze për luftimin e kancerit

Sistemi imunitar është vija jonë e natyrshme e parë e mbrojtjes kundër kancerit. Kështu, përveç eliminimit të toksinave që shkaktojnë kancerin, ndërtimi dhe mirëmbajtja e një sistemi të fortë imunitar duhet të jetë themeli i një baze të mirë për luftimin dhe parandalimin e kancerit . Një themel i tillë ka të ngjarë të kërkojë ndryshime në dietë, mënyrën e jetesës dhe më shumë.

Eliminimi i toksinave

Toksinat luajnë rol kritik në zhvillimin e kancerit. Bëni çdo përpjekje për të eliminuar kimikatet të cilat përmbajnë komponime të bëra nga njeriu, që mund të gëlltiten ose thithen nëpërmjet lëkurës dhe gojës.
Një numër i artikujve të shëndetshme natyrore mund të përdoren për të shpëtuar trupin nga toksinat dhe për t’i luftuar ato në të gjithë trupin, duke përfshirë mëlçinë, fshikëzën e urinës, tëmthin, veshkat dhe gjakun.

Dieta

Zgjedhja e keqe dietetike, si: mish i përpunuar, sheqer, ushqime të shpejta dhe ushqime të përpunuara; në vend të tyre zgjidhni ushqime që luftojnë toksinat dhe qelizat tumorale të tilla si: lulelakër, kokëlakër, brokoli, hudhër, qepë, speca, dhe perimet me gjethe jeshile.
Nëse dieta ushqimore është e shëndetëshme dhe e plotë, sistemi imun do të jetë i fortë dhe rezistues ndaj sëmundjeve.

Shëndeti i mëlçisë

Sipas analizave, kurrë nuk është gjetur një pacient me kancer i cili nuk ka edhe një mëlçi të dëmtuar. Kështu, pastrimi, mbrojtja dhe rigjenerimi i mëlçisë, veshkave, rrugëve biliare, dhe sistemit tretës, janë thelbësore.

Eliminimi i stresit

Stresi është me të vërtetë “vrasës i heshtur.” Ai të çon në sëmundje dhe vonon shërimin. Sa më shumë që të jetë e mundur, eleminojini situatat e vështira nga jeta juaj. Kërkoni vetëm mënyra natyrale luftimi.

Ushtrimet fizike

Ushtrimi, ose të paktën aktiviteti fizik i lehtë, mund të luajë një rol kyç në largimin e toksinave, luftimin e stresit dhe forcimin e sistemit imun.

Qëndrueshmëria mendore

Bëni gjërat e duhura, zgjidhni një mënyrë të mirë; mënyrat natyrale janë më të sigurtat dhe zgjedhja e duhur që mund të bëni, dhe shanset janë shumë të mira që ju të fitoni luftën mbi kancerin dhe cdo sëmundje tjetër!

Ndalesat
Që qelizat e kancerit të lulëzojnë dhe të shtohen kanë nevojë për një mjedis ku mungon oksigjeni dhe ku ai është toksik. Po ashtu, qelizat e kancerit duan sheqer. Kjo është ajo ku ju duhet t’i jepni një goditje. Këtu është mundësia juaj për të marrë një betejë me sëmundjen.

– Hiqni dorë nga të gjitha llojet e ëmbëlsirave artificiale.
– Ushqimet e shpejta, çdo ushqim i rafinuar, pijet energjike, lëngjet komerciale të frutave, patatet e skuqura, patatinat, buka e bardhë, etj.
– Produktet e mishit të përpunuara, të gjitha llojet e sallamit.

– Pijet Alkoolike.

Trajtimi natyral profesional

Artikulli paraprakBalancimi hormonal
Artikulli vijuesUdhëzues për pacientët me kancer të mëlçisë