Lul Susuri vie me një ilahi

Ish këngëtari i grupit Vëllezërit Susuri ka nxjerrur një ilahi për muajin e Ramazanit. Një tekst i shkruar bukur dhe një përmbajtje të mirëfilltë Islami.
Për më shumë dëgjojeni dhe vlerësojeni vet:

Artikulli paraprakJa çfarë porosisin hoxhallarët për Muajin Ramazan (2)
Artikulli vijues“Përshëndetje Donald, ne jemi Musliman” – Skocezët e ftojnë Trumpin në Xhami