Majasëlli

MAJASËLL m. mjek.

Sëmundje që shfaqet me zgjerim të venave në fund të zorrës së trashë dhe që shkakton rrjedhje gjaku; hemorroide. Bar majasëlli. Vuante nga majasëlli.

Artikulli paraprakMurtajë
Artikulli vijuesMelhemi