Makina e vogël ekologjike

0
240

Makina “Volpe” e gjërë vetëm një gjysmë metri dhe e gjatë 1.5 metra me peshën 350 kilogram.

Ajo mundet që të futet në rrugë pa problem por më shumë se kaq të hyjë brenda ndërtesës, brenda ashensorit dhe të ju dërgojë deri tek tavolina e punës. 
Kjo makinë përveq se ju dërgon deri te karrigia ku do uleni, është makinë ekologjike, gjë e cila është e kundërt te automjetet e tjera.
Mjaftojnë vetëm paratë dhe ju nuk do rrini më në këmbë as në ambientet e mbyllura, madje as në ashensor.