Maloku: Krasniqi s’duhej të pranonte të jetë ‘kryetar i hajnave

0
127

Ish-nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Naim Maloku, ka thënë për “Tribuna Shqiptare”, se kryeparlamentari Jakup Krasniqi është dashur që akuzat për vjedhje votash t’i bënte menjëherë pas zgjedhjeve.
Maloku tha se Krasniqi deklaratat për vjedhje votash do të duhej t’i bënte pas zgjedhjeve, e jo të pranonte të bëhej ‘kryetar i hajnave’.

Edhe Driton Selmanaj nga KDI, mendon deklaratat e Krasniqit rreth ligjshmërisë së Kuvendit të Kosovës dhe Qeverisë, është dashur të thuhen më herët, e jo të pritet kaq gjatë. /Telegrafi/kohaislame