Mavraj dhe hoxha, bënë shqiponjën me duar, në Hatmen e nxënësve (Foto)

Futbollisti i Kombëtares shqiptare, Mërgim Mavraj ka prezentuar në xhamijën e Ludwigshafen am Rhein të Gjermanisë, gjatë një manifestimi të nxënësve që kanë kryer hatme. Ai sëbashku me hoxhën e kësaj xhamie,me duar bënë shqiponjën dykrenare, në fund të manifestimit ku kanë shfrytëzuar rastin për një foto të përbashkët me nxënësit që sapo kishin kryer hatmen.

Mevludin Jaiji, nga fshati Orizare, që jeton në këtë qytet, tha se futbollistin Mavraj, kryesia e xhamisë e solli për t’i gëzuar fëmijët.

Me Sportistët

13062355_1060498247357203_8392113449600529895_n
13055364_1060498237357204_4623015141928875594_n

Artikulli paraprakVaksinat në Maqedoni janë të sigurta !
Artikulli vijuesShtohen goditjet në tru te mosha e mesme