Mbreti i ri i Arabisë Saudite, e la Obamën, shkoi dhe fali ikindinë?

0
151

Sipas një video që po qarkullon në internet dhe në shumë mediume, bëhet e ditur se mbreti i ri i Arabisë Saudite, në momentin kur thirri ezani i ikindisë, iu përgjigj ezanit dhe e la vet presidentin amerikan Barak Obama.

Ky gjest jo shumë i shpesht thuhet se u bë duke e mënjanuar protokollin e ceremonisë, për t’iu përgjigjur namazit, si gjëja më e rëndësishme.