Mbrojtësi i Liverpulit, me çekun tim të parë, e dërgova babanë në haxh

0
243
Mamadou Sakho, futbollisti francez i cili luan për klubin anglez të Liverpoolit dhe ekipin kombëtar të Francës. Mbrojtësi i Liverpulit, me çekun e tij të parë e kishte dërguar babanë e tij në Mekë për të kryer haxhin. Gjesti i tij i publikuar edhe në rrjetet sociale, kishte nxitur respekt dhe konsideratë të lartë për të.

Në një prej ndeshjeve të fundit që ai nuk pati mundësi të luajë, deklaroi se edhe në qoftë se vetëm një pikë e fitojmë, shpirti dhe lutjet tona me siguri se do të ndihmojnë!
Për pjesën time, unë jam i kënaqur që sërish të mund të luaj gjatë gjithë lojës dhe dua të falënderoj personalisht të gjithë njerëzit që më mbështesin gjatë kësaj periudhe të gjatë të trajtimeve që janë të nevojshme të kuruar lëndimin tim.