MERDARË: ARRESTOHET KRIMINELI BULATOVIÇ

0
205

Policia e Kosovës ka arrestuar në pikën kufitare te Merdares Aleksandar Bulatoviçin, i dyshuar për krime lufte ndaj civilëve në Fushë-Kosovë.

Duke u bazuar në të dhënat e EULEX-it, KTV raporton se kundër Bulatoviqit në vitin 2009 është ngritur aktakuzë për krime luftë dhe se arrestimi është kryer në bazë të kërkesës së lëshuar nga gjyqtari i EULEX-it.kohaislame