Shefi i Shtabit të përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, Gjeneral Bardhyl Kollçaku viziton sot Kosovën.

0
363

Shefi i Shtabit të përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, gjeneral Bardhyl Kollçaku viziton sot Kosovën.

Gjeneral Kollçaku do të ketë takime të ndara me ministrin e FSK-së Rrustem Berisha dhe komandantin e FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama.