MËSIMDHËNËSIT E ARSIMIT PARAUNIVERSITAR, BOJKOTOJNË MËSIMIN

0
175

Mësimdhënësit e arsimit parauniversitar sot bojkotojnë mësimin, duke kërkuar zbatimin e plotë të Kontratës Kolektive.

 

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Rrahman Jasharaj u shpreh i sigurt se greva do të jetë e suksesshme.

 

“Urojmë që pas saj, qeveria të bisedojë me SBASHK-un konkretisht dhe sinqerisht për zgjidhjet” tha Jasharaj për Radio Kosovën.