Ekskluzive: Minatorët e Trepçës pezullojnë grevën

0
162

Minatorët e Trepçës kanë dalë nga greva të cilën e kanë nisur tri ditë më parë. Ajo është pezulluar.

Rreth 1 mijë minatorët që ishin në grevë tash janë duke dalë jashtë horizontit të tetë ku po qëndronin.

Musa Mustafa, zëdhënës në Ndërmarrjen “Trepça” ka thënë se greva nuk është ndërprerë, por për momentin është pezulluar dhe minatorët janë duke dalë jashtë./koha/kohaislame