Mozilla lëshon Firefox 13 para kohe

0
153

Me sa duket, Firefox është duke iu përmbajtur planeve të saja për lansimin e versioneve të reja të shfletuesin të saj të internetit, Firefox.

Kjo, pasi që versionin më të ri, Firefox 13, kompania Mozilla e ka lëshuar edhe më herët sesa është pritur. 

Ndryshimet e reja në kuadër të Firefox-it të fundit me numër 13 përfshijnë një tipar të ri, faqen më të vizituar, pasi që i njëjti  hapet tani, kur përdoruesi hap një tab të ri.

Në listën e ndryshimeve të reja që sjell Firefox 13 vlen të përmendet qasja më e shpejtë në faqet e preferuara, historia e shfletimit të internetit, cilësimet e Firefox dhe shumë më shumë se kaq. / Telegrafi / kohaislame