Mrekullia Rruga e Qumështit

0
182

Rruga e Qumështit është një mrekulli më vete, këto janë foto të realizuara nga fotografi amerikan Dave Lane. 58 vjeçari duke qenë i fiksuar pas galaksisë në formë disku, ka bërë të mundur të shkrepë këto imazhe mahnitëse të rrugës së qumështit. Këto foto janë bërë nga disa parqeve natyrore më të famshme në SHBA, pamje që me sy të lirë është e pamundur të vihen re dhe të dalin në pah. /albeu.com/