Namazi rrugës kah Serbia – Hoxhë Bekir Halimi (VIDEO)

0
160

Hoxha i nderuar nga Shkupi Bekir Halimi edhe një her ka treguar për obligimin e madh Faljen e Namazit, ai mestjerash tregon se Namazi nuk lejohet të lihet madje edhe duke qenë i sëmurë, poashtu ai ceki disa fjalë të gyrbetçarëve që thonë: “Rrugës kah Serbia nuk guxojm të falemi” por Hoxha thotë se Namazi nuk duhet lihet dhe se kur je parimor edhe armiku më i madh do të respekton.