Në Mesdhe shpëtohen qindra refugjatë

0
172

ROMË (AA)- Pas disa operacioneve të koordinuara në Detin Mesdhe të rojeve bregdetare italiane janë shpëtuar 3.300 refugjatë, raporton Anadolu Agency (AA).
Vazhdojnë operacionet e shpëtimit pas kalimit të refugjatëve në Detin Mesdhe, në rajonin e Kanalit të Sicilisë, ndërmjet Italisë dhe Libisë.
Në lajmet e shtypit italian bëhet e ditur se rojet bregdetare në Romë në ditën e fundit në 24 operacione në brigjet e Mesdheut dhe të Libisë kanë shpëtuar 3.300 refugjatë.
Theksohet se gjatë operacioneve janë gjetur trupat e pajetë të 7 personave në dy gomone.