Në qytetin sirian Halep, vetëm qentë nuk jane te urritur. (FOTO)

Ne qytetin sirian Halep, vetem qente nuk jane te urritur. Gjithcka tjeter vdes dhe rrenohet nga forcat Ruse dhe ushtria e Beshar El-Asadit.

Artikulli paraprakAid El-Karni: Ajo që na dallon neve prej Perëndimit është “pika”
Artikulli vijuesDekada me radhë, na shurdhuan: "A kombi a feja?"