Dekada me radhë, na shurdhuan: "A kombi a feja?"

Dekada me radhë, na shurdhuan:

“A kombi a feja?”
“Islamistët e duan më shumë fenë sesa kombin”
“Muslimanët nuk ndihen shqiptarë”
“Kombi ynë në rrezik nga Islami”
dhe plot e plot presione të padrejta, dhe tash krrk e madhe e shtypit: “ne jemi kosovarë, nuk na intereson Shqipëria”
Mirëmëngjesi në terr të natës: A jem(n)i shqiptarë a kosovarë? Çka do ndihen fëmijët e Kosovës pas disa viteve?
Masanej po thonë jo s’t’ha vuçaki! T’ha vallah, t’çkyn bile!

Omer R Berisha

Artikulli paraprakNë qytetin sirian Halep, vetëm qentë nuk jane te urritur. (FOTO)
Artikulli vijuesKisha e Shën Ndout në Gjakovë, e ndërtuar në kohën e perandorisë osmane dhe u shkatërrua nga komunistet shqiptarë